Het Basca Team

DSC 3784

Een dynamische ploeg, met een gezonde mix tussen oud en jong, juffen en meesters, denkers en doeners. Kortom een team met een goede spirit.  Je kan hen bereiken via mail. Ga er wel zorgzaam mee om en gebruik het enkel voor school gerelateerde dingen. Je vindt de mailadressen bij de klas van je kind.

Onze directeur

Gert Damen

Onze kleuterleidsters

Instapklas

May Iemants

instapklas a

Eerste Kleuterklas

Karen Van Gorp

eerste kleuterklas a

Marleen Van Gorp

Vervangt juf Karen op vrijdag.

eerste kleuterklas a

Tinne Wens

eerste kleuterklas b

Marleen Van Gorp

Vervangt juf Tinne op dinsdag en woensdag.

eerste kleuterklas b

Tweede Kleuterklas

Annick Geudens

tweede kleuterklas a

Elien Driesen

Vervangt juf Annick op vrijdag.

tweede kleuterklas a

Lotte Verstraelen

tweede kleuterklas b

Derde Kleuterklas

Josina Renne

derde kleuterklas a

derde kleuterklas a

Vervang juf Josina op woensdag.

Els Verboven

derde kleuterklas b

Femke Hendrickx

derde kleuterklas c

derde kleuterklas b

Vervang juf Femke op donderdag.

Onze leerkrachten

Eerste Leerjaren

Katrien Erpels

Eerste leerjaar A

Eveline Leysen

Vervangt juf Katrien op woensdag

Eerste leerjaar A

Charlot Jespers

Eerste leerjaar B

Eveline Leysen

Vervangt juf Charlot op vrijdag

Eerste leerjaar B

Steffi Van Herck

Eerste leerjaar c

Tweede Leerjaren

Ellen Carpentier

juf Ellen wordt in de namiddag

vervangen door meester Jo voor haar ICT-opdracht

Tweede leerjaar A

Jo Van Turnhout

Meester Jo staat in de namiddag in 2A.

Tweede leerjaar A

Nick Van Deuren

Tweede leerjaar B

Steffie Hendrikx

Tweede leerjaar C

Derde Leerjaren

Bie van de Kerkhof

Derde leerjaar A

Tanja Dickens

Derde leerjaar B

Pieter Lavrysen

Vervangt juf Tanja op vrijdag

Derde leerjaar B

Jorn Bols

Meester Jorn staat op maandag, dinsdag,
donderdag en vrijdag in de klas.

Derde leerjaar C

Marleen Van Cantfort

Middagtoezicht speelplaats

Marie-Claire Castelyns