Het Basca Team

DSC 3784

Een dynamische ploeg, met een gezonde mix tussen oud en jong, juffen en meesters, denkers en doeners. Kortom een team met een goede spirit.  Je kan hen bereiken via mail. Ga er wel zorgzaam mee om en gebruik het enkel voor school gerelateerde dingen. Je vindt de mailadressen bij de klas van je kind.

Onze directeur

Gert Damen

Onze kleuterleidsters

Instapklas

May Iemants

instapklas a

Nathalie Aerts

instapklas b

Eerste Kleuterklas

Karen Van Gorp

Juf Karen staat van maandag t.e.m.
donderdag in de klas.

eerste kleuterklas a

Marleen Van Gorp

Juf Marleen staat op
vrijdag in de klas.

eerste kleuterklas a

Tinne Wens

eerste kleuterklas b

Juf Tinne staat op maandag,

Marleen Van Gorp

Juf Marleen staat op dinsdag,
en woensdag in de klas.

eerste kleuterklas b

Tweede Kleuterklas

Lotte Verstraelen

tweede kleuterklas a

Annick Geudens

Juf Annick staat van maandag t.e.m.
donderdag in de klas.

tweede kleuterklas b

Lise Van Der Veken

Juf Lise staat op vrijdag in de klas.

tweede kleuterklas b

Els Verboven

tweede kleuterklas c

Derde Kleuterklas

Simonne Meeuws

derde kleuterklas a

Elien Driesen

derde kleuterklas b

Femke Hendrickx

Juf Femke staat op maandag, dinsdag,
woensdag en vrijdag in de klas.

derde kleuterklas c

Lise Van Der Veken

Juf Lise staat op donderdag in de klas.

derde kleuterklas c

Onze leerkrachten

Eerste Leerjaren

Katrien Erpels

Juf Katrien staat op maandag, dinsdag,

Eerste leerjaar A

Astrid Raeymaekers

Juf Astrid staat op woensdag
in de klas.

Eerste leerjaar A

Charlot Jespers

Eerste leerjaar B

Steffi Van Herck

Eerste leerjaar c

Tweede Leerjaren

Ellen Carpentier

juf Ellen wordt in de namiddag

vervangen door meester Jo voor haar ICT-opdracht

Tweede leerjaar A

Jo Van Turnhout

Meester Jo staat in de namiddag in 2A.

Tweede leerjaar A

Nick Van Deuren

Tweede leerjaar B

Steffie Hendrikx